Izaberite neki od kataloga

   Concept
Popular
Sedef
Baby
Custom
Nova Godina 2023
Najčešća pitanja!
Da li radimo pozivnice po narudžbi?
ComLab uvozi visoko kvalitetne i bogato urađene čestitke u zlatu i reljefu sa dodatnom ekskluzivnom doradom. Pored njih radimo i pozivnice po narudžbi, takozvane custom pozivnice.

Da li uz pozivnice dobijam i kovertu?
Svaka pozivnica koja na slici ima kovertu, ona je uključena u cenu, u suprotnom koverte možete po potrebi posebno naručiti!

Trenutno nema na lageru pozivnice koju ja želim, kako da je nabavim?
Mi pozivnice uvozimo nedeljno i posedujemo veliki lager, ali se ponekad desi da pojedinih modela nestane. Ukoliko možete da sačeka par dana, biće na lageru.


Da li štampamo tekst na pozivnicu?
Da. Štampamo digitalnom tehnikom bilo kojom bojom i u roku od desetak minuta od vašeg odobrenja teksta.

Da li se plaća štampa teksta?
Da. Štampa se plaća po jedinstvenoj ceni od 1000 din. Bez obzira na količinu. Svaka sledeća priprema se plaća 500 din. Na primer ukoliko imate jedan tekst na srpskom, a drugi na nemačkom, plaćate ukupno 2 pripreme 1500 dinara. Sitnije promene ne naplaćujemo, kao što su verzije sa zamenjenim potpisima ili imenima mladenaca.
Mogu li kupiti pozivnice kod vas, a štampati kod drugog ili kupiti kod drugog, a štampati kod vas?
Naravno! Sa vašim novcem možete raditi šta god vi hoćete.

Već sam kupila i odštampala pozivnice kod vas, ali mi je zatrebalo još par komada. Šta da radim?
Nikakav problem, to je čest slučaj i mi vam štampamo ako treba i jednu pozivnicu ili po potrebi. Plaćate samo cenu pozivnice, štampa je besplatna.

Možemo li izabrati tip i oblik slova za tekst naše pozivnice?
Naravno. Možete izabrati od naših ponuđenih ili bilo koji oblik koji vam se dopada, pod uslovom da nam pošaljete taj font. Štampamo bilo kojim fontom, latinica i ćirilica ili na bilo kom stranom jeziku.

Kako da vam dostavim tekst za pozivnicu?
Najbolje je da tekst otkucate bez grešaka i sa odgovarajućim slovima kao najobičniju tekstualnu poruku preko Vibera ili mejla!
Kako da izbegnem pojavu grešaka u kucanju i gramatici?
Svaku pripremu pre štampe šaljemo vama na proveru i odobravanje. Trudimo se da ispravimo sve greške i da vam sugerišemo izmene, ali vi proveravate i kontrolišete ispravnost vašeg teksta, a mi štampamo po vašem odobrenju.